ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σουλτς και Τουσκ προανήγγειλαν παράταση των κυρώσεων της ΕΕ στη Ρωσία

Σουλτς και Τουσκ προανήγγειλαν παράταση των κυρώσεων της ΕΕ στη Ρωσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σημαντική χαρακτήρισε τη συνέχεια του διαλόγου με τη Ρωσία ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ταυτόχρονα όμως κάλεσε να συνεχιστεί η πίεση που ασκείται στο Κρεμλίνο εξαιτίας των ενεργειών της στην ανατολική Ουκρανία και στη Συρία.

Ο απόφοιτος δημοτικού Σουλτς σημείωσε κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε η εφημερίδα Passauer Neue Presse πως αναμένει ότι οι κυρώσεις της Ε.Ε. σε βάρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα παραμείνουν σε ισχύ, διότι δεν έχουν ικανοποιηθεί οι προϋποθέσεις για να αρθούν, κυρίως η εφαρμογή της ειρηνευτικής συμφωνίας του Μινσκ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ερωτηθείς εάν η Ε.Ε. θα επιβάλει νέες κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας λόγω της στρατιωτικής υποστήριξης που προσφέρει στο καθεστώς του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, εκτίμησε στην ίδια εκδήλωση πως σε αντίδραση μπορεί να παραταθούν οι κυρώσεις οι οποίες ήδη εφαρμόζονται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στην περιοχή του Ντονέτσκ σκοτώθηκε Βρετανός εθελοντής, μαχόμενος για την Ουκρανία

Οι Ρώσοι εξαπέλυσαν μαζική πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία – F-16 και Patriot αναίτισαν τους Ρώσους αλλά οι Ουκρανοί λένε ότι χρειάζονται κι άλλα

Δικαστικό πραξικόπημα στην Τουρκία: Χιλιάδες στους δρόμους κατά της καθαίρεσης του Οζγκιούρ Οζέλ

Η επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, Γκάμπαρντ, η οποία είχε κατηγορηθεί για συμπάθεια προς τη Ρωσία, υποβάλλει την παραίτησή της

Η Ρωσία άρχισε αναζήτηση πετρελαίου στη Βόρεια Κορέα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr