ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Ιωάννης Κασουλίδης, Κύπρος, Μπαρμπαρός, Υδρογονάνθρακες,


















































Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αντίδραση της Κύπρου σε νομικό επίπεδο προετοιμάζει το κυπριακό ΥΠΕΞ, στην περίπτωση καθόδου στην κυπριακή ΑΟΖ του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Μπαρμπαρός.
Ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης ανέφερε ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών ότι σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, η Νομική Υπηρεσία σε συνεργασία με ξένο οίκο, ετοίμασε σενάρια νομικής αντίδρασης σε ενδεχόμενη νέα παραβίαση της κυπριακής ΑΟΖ.
Απαντώντας σε ερώτηση σε σχέση με την αμφισβήτηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο κ. Κασουλίδης είπε, ότι η Τουρκία προβαίνει σε διάφορες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση, για 43 χρόνια, χωρίς αποτέλεσμα.
Πρόσθεσε ότι ολόκληρη η στρατηγική του υπουργείου Εξωτερικών αφορά αυτό το θέμα, δηλαδή την προάσπιση των συμφερόντων της κρατικής υπόστασης και της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.























































