ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Φαρχάντ Σαμί (SDF): Ο στρατηγός Μαζλούμ Άμπντι βρίσκεται στη Ροζάβα - Σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση των δυνάμεων της Δαμασκού
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Διαδηλώσεις Κούρδων έξω από το αμερικανικό προξενείο στην Ερμπίλ: Οργή για «προδοσία» στη Συρία (βίντεο)
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκτός ελέγχου βρίσκεται και επίσημα ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε ομιλία του στη Χίο υπερέβη τα εσκαμμένα με ένα εμφυλιακού τύπου παραλήρημα.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώπιον κομματικού ακροατηρίου και με ρητορική που απέχει έτη φωτός από τη συντηρητική παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά προσανατολίζεται περισσότερο σε αυτή του άρτι θανόντα, Στυλιανού Παττακού, παρέπεμψε σε εποχές Γυάρου.
«Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.























































