Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επεισοδιακά η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη λόγω Κούγια

Επεισοδιακά η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη λόγω Κούγια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με την κατάθεση τριών μαρτύρων, ενός καθηγητή, ενός φύλακα και ενός τυροκόμου, συνεχίστηκε επεισοδιακά η ακροαματική διαδικασία για την παράβαση καθήκοντος που σχετίζεται με την πολύκροτη υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η εισαγγελέας της έδρας, κατά την έναρξη της διαδικασίας, προσκόμισε στο δικαστήριο για να συμπεριληφθεί στην διαδικασία, έγγραφο- απόσπασμα από το βιβλίο συμβάντων της Γαλακτοκομικής Σχολής το οποίο έστειλε ο δικηγόρος Ανδρέας Αθανασόπουλος στον εισαγγελέα Πρωτοδικών που άσκησε την ποινική δίωξη.

Ο κ. Αθανασόπουλος είναι ο δικηγόρος τον οποίο είχε ορίσει το Δ.Σ του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, να παρέχει νομικές υπηρεσίες στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Η προσκόμιση του εγγράφου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της υπεράσπισης του πρώην διευθυντή της Γαλακτομικής, ειδικά του Αλέξη Κούγια, που το χαρακτήρισε ανήθικο και απαράδεκτο, καθώς όπως είπε δεν φέρει καμιά υπογραφή. Μάλιστα, ανέφερε πως εκ μέρους του εντολέα του, καταθέτει μήνυση για απιστία σε βάρος του κ. Αθανασόπουλου, διότι όπως υποστήριξε από δικηγόρος υπεράσπισης πέρασε στην πολιτική αγωγή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελληνικά Ταχυδρομεία: Έκλεισαν από Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 46 καταστήματα των ΕΛΤΑ – Ποια είναι

Ιωάννινα: Επίσκεψη του Νίκου Δένδια στο Στρατιωτικό Μουσείο Καλπακίου

«Women who inspire» σε μια ξεχωριστή φωτογραφική έκθεση από τον ΟΠΑΠ – Η δύναμη και η ψυχή των γυναικών δρομέων του Ioannina Lake Run μέσα από τον φακό του Άγγελου Ζυμάρα

19ο Ioannina Lake Run: Συμμετοχές-ρεκόρ στη δρομική γιορτή που έγινε θεσμός – Μοναδική αθλητική εμπειρία με τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ

Το showcar της McLaren F1 Team για πρώτη φορά στα Ιωάννινα αυτό το Σαββατοκύριακο – Πού θα το δείτε και θα φωτογραφηθείτε μαζί του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr