ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, ΕΣΠΑ,


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύντομα θα αρχίσει η χρηματοδότηση των επενδυτικών σχεδίων που προκρίθηκαν από τις πρώτες δράσεις επιχειρηματικότητας του νέου ΕΣΠΑ και οι οποίες συνάντησαν τεράστια ανταπόκριση, από όλες τις περιοχές της χώρας, και από την Πελοπόννησο» ανέφερε ο Αλέξης Χαρίτσης. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης εγκαινιάσε την έκθεση «Πελοπόννησος Expo» που διεξάγεται κατά το διάστημα 9-13 Νοεμβρίου στην Τρίπολη.
Συνολικά, υπογράμμισε ο κ. Χαρίτσης, χωρίς να υποτιμάται η σημασία κάποιων μεγάλων επενδύσεων, το κύριο βάρος της κυβέρνησης πέφτει στη στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, και σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο νέος αναπτυξιακός νόμος και τα κονδύλια του ΕΣΠΑ ενώ προωθούνται και νέα, σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που θα απαντούν στην αδυναμία πρόσβασής τους στον τραπεζικό δανεισμό και θα ενισχύουν τον προσανατολισμό τους σε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.
Τέτοια εργαλεία ? συνέχισε ο κ. Χαρίτσης – θα ενεργοποιηθούν άμεσα και είναι η πλατφόρμα του Ταμείου Συμμετοχών (Fund of Funds) ή το νέο Ταμείο Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ ΙΙ). «Έχουν σχεδιαστεί με τρόπο τέτοιο, ώστε να επιτευχθεί σημαντική μόχλευση, με την προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων, και να πολλαπλασιαστεί το ποσό που θα εισρεύσει στην πραγματική οικονομία» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός.























































