ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φιλορώσοι Βούλγαροι και Τούρκοι εθνικιστές σε κοινή γραμμή κατά Οικ. Πατριαρχείου
Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 27%, ΕΛΑΣ 13,8%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Συμπαθέστερος αρχηγός ο Τσίπρας
Δημοσκόπηση Alco: Κάτω από τον πήχη του 25% η ΝΔ - Κατέρρευσε στο 23,8%
Ιράν προς Χεζμπολάχ: Προετοιμαστείτε τώρα για πόλεμο
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ΔΝΤ ενέκρινε το τριετές δάνειο των 12 δισ. δολαρίων για την Αίγυπτο, με σκοπό να βοηθήσει τη χώρα να ξεπεράσει την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα αποδεσμεύσει άμεσα και θα αποστείλει την 1η δόση του δανείου, ύψους 12,75 δισ. δολαρίων, με το υπόλοιπο ποσό να αποσταλεί στο μέλλον, λαμβάνοντας υπόψη την πορεία των μεταρρυθμίσεων που έχει ήδη ξεκινήσει η χώρα.
Σύμφωνα με πηγές από την Ουάσιγκτον, έδρα του ΔΝΤ όπου πάρθηκε η απόφαση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στηρίζει τις πολιτικές του προγράμματος αναδιάρθρωσης της Αιγύπτου, με σκοπό να ενισχυθεί η μακροοικονομική σταθερότητα, αλλά και η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, η ανάπτυξη, η δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά και η στήριξη των ευπαθών ομάδων.






















































