ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναδιάρθρωση Χρέους, Άνγκελα Μέρκελ, Βερολίνο, Γερμανία, Μαριάνο Ραχόι, Ματέο Ρέντσι, Μπάρακ Ομπάμα, Τερέζα Μέι, Φρανσουά Ολάντ,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Aμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα έχουν σήμερα, στις 11 ώρα Ελλάδας, συνομιλίες με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι και τον Ιταλό Ματέο Ρέντσι.
Μεταξύ των θεμάτων τα οποία θα συζητηθούν στη μίνι συνάντηση κορυφής περιλαμβάνονται η κρίση της Συρίας και της Ουκρανίας, καθώς, επίσης, οι συνέπειες των αμερικανικών εκλογών, διότι στην Ευρώπη επικρατεί ανησυχία για την τήρηση ή μη διεθνών συνθηκών όπως αυτής για το κλίμα και της συμφωνίας για τα πυρηνικά με το Ιράν.
Επί τάπητος θα τεθεί και το θέμα του ελληνικού χρέους, με τις ισορροπίες δυνάμεων να ευνοούν τις ελληνικές θέσεις δεδομένου ότι εκτός του Μπαράκ Ομπάμα στη σύσκεψη θα μετέχουν και οι Ολάντ, Ρέντσι και Ραχόι, οι οποίοι έχουν υπογράψει τη Διακήρυξη των Αθηνών στο πλαίσιο της Ευρωμεσογειακής Συνόδου.
Χθες το βράδυ, κατά τη συνέντευξη Τύπου Ομπάμα και Μέρκελ, ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε επανειλημμένα τη βαθιά του εκτίμηση για τη Γερμανίδα καγκελάριο και εξήρε τις σχέσεις με έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο εταίρο, όπως η Γερμανία και δη σε δύσκολους καιρούς.
Ο Ομπάμα είπε, επίσης, ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.
























































