ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι εποπτικές Αρχές της Ευρωζώνης θα μπορούν να επιβάλλουν την αναστολή πληρωμών από τράπεζες προς τους περισσότερους πιστωτές τους για διάστημα έως πέντε ημερών, εάν υπάρχει κίνδυνος χρεοκοπίας των τραπεζών, σύμφωνα με σχέδιο νόμου της Ε.Ε που είναι σε γνώση του Reuters.
Οι εθνικές και ευρωπαϊκές εποπτικές Αρχές μπορούν σήμερα να αποτρέπουν τις τράπεζες να κάνουν πληρωμές, όταν αυτές θεωρούνται χρεοκοπημένες, με βάση τους κανόνες για την εκ των έσω διάσωσή τους (bail-in) που ισχύουν από φέτος.
Το σχέδιο νόμου, που αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δίνει στις εποπτικές Αρχές την πρόσθετη εξουσία να παρεμβαίνουν αποτρεπτικά, αξιολογώντας αν υπάρχει κίνδυνος χρεοκοπίας.























































