ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τραγωδία στη Σπάρτη: ΙΧ συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα - Δύο νεκροί
Νετανιάχου στο Fox News: Όχι F-35 στην Τουρκία - Κατέχει τη μισή Κύπρο και απειλεί την Ελλάδα
Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
Τουρκία-Σ.Αραβία με λεφτά του Κατάρ «ανασταίνουν» τον Σιδηρόδρομο της Χετζάζης κόντρα στον IMEC και στα συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Δαμασκός: Εκρήξεις κοντά στο ξενοδοχείο του Εμανουέλ Μακρόν - Τρεις νεκροί 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 4.000 άμαχοι από το ανατολικό Χαλέπι διέφυγαν τις τελευταίες 24 ώρες από τις τζιχαντοκρατούμενες συνοικίες καθώς προελαύνουν οι κυβερνητικές δυνάμεις, σύμφωνα με τον απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
«Από τη νύχτα, σχεδόν 1.700 άμαχοι έφυγαν προς τις περιοχές που ελέγχουν οι κυβερνητικές δυνάμεις την ώρα που περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι έχουν καταφύγει στην κουρδική συνοικία Σέιχ Μαγκσούντ» ανέφερε η μη κυβερνητική οργάνωση.
Ο συριακός στρατός ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι δεύτερη συνοικία του τζιχαντοκρατούμενου ανατολικού Χαλεπίου έχει περάσει στον έλεγχο του, μετά την ανάκτηση του τομέα Μασάκεν Χανάνο το Σάββατο.























































