ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδόλφος Χίτλερ, Βαλτική Θάλασσα, Γερμανία, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Θησαυρός, Ναζί,


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο χαμένος χρυσός του Αδόλφου Χίτλερ αξίας άνω των 100 εκατ. λιρών βρίσκεται στον βυθό της Βαλτικής, σύμφωνα με κυνηγούς θησαυρών.
Βρετανός δύτης υποστηρίζει ότι τα χαμένα εκατομμύρια των Ναζί βρίσκονται στο ναυάγιο γερμανικού κρουαζιερόπλοιου, με άλλους ερευνητές να υποστηρίζουν ότι ο χρυσός βρίσκεται ακόμα καλά κρυμμένος σε γερμανικό καταφύγιο.
Ο δύτης Phil Sayers διατείνεται ότι σε βάθος 450 μέτρων στον πυθμένα της Βαλτικής Θάλασσας και στο κουφάρι του τραγικού κρουαζιερόπλοιου Wilhelm Gustloff βρίσκεται ο αμύθητης αξίας θησαυρός του Χίτλερ.
Το Wilhelm Gustloff βυθίστηκε από τους Ρώσους το 1945 οδηγώντας στον υγρό θάνατο 9.500 ανθρώπους που βρίσκονταν επάνω στο τεράστιο πλοίο.
Σύμφωνα με τον 61χρονο δύτη ο Rudi Lange, επιζών του ναυαγίου – ο οποίος εργάζονταν ως ασυρματιστής, είδε στο πλοίο κιβώτια με το σήμα των ναζί. Έως το 1972 ο Lange δεν ήξερε τη περιείχαν τα κιβώτια ώσπου συναντήθηκε με άλλον ένα επιζώντα του ναυαγίου ο οποίος του επιβεβαίωσε το πολύτιμο περιεχόμενο των κιβωτίων αφού αυτά φυλάσσονταν σε δωμάτιο χρηματοκιβώτιο εντός του πλοίου.























































