ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Γαλλία, Λαθρομετανάστες, Μαρίν Λεπέν, Μετανάστες, Πρόσφυγες,


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος στη δωρεάν εκπαίδευση για παιδιά προσφύγων και μεταναστών ζήτησε η ηγέτιδα της γαλλικής Ακροδεξιάς και υποψήφια πρόεδρος της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν.
Μιλώντας στο Παρίσι, η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου (FN) πρόσθεσε ότι δεν έχει κάτι ενάντια στους αλλοδαπούς.
«Τους λέω ωστόσο: εάν έλθετε στη χώρα μας μην περιμένετε φροντίδα, προστασία, ότι τα παιδιά σας θα μορφωθούν δωρεάν», είπε.
«Τέρμα τα παιχνίδια», κατέληξε.
Η Μαρίν Λεπέν αναμένεται να είναι μία από τους δύο υποψηφίους που θα περάσουν στον β’ γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, μαζί με τον υποψήφιο της Κεντροδεξιάς και φαβορί για το ύπατο αξίωμα της Γαλλίας, πρώην πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν.
Ο τελευταίος ανήκει στην καθαρόαιμη δεξιά πτέρυγα της γαλλικής συντηρητικής παράταξης και έχει επίσης σκληρή γραμμή σε ζητήματα εθνικής ταυτότητας και μετανάστευσης.























































