ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φ. Κουβέλης: Διχάζουν την κοινωνία κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ

Φ. Κουβέλης: Διχάζουν την κοινωνία κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διχάζουν την κοινωνία τα εκβιαστικά διλλήματα που θέτουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τη μια και ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, εν όψει των ευρωεκλογών, δήλωσε ο Φ. Κουβέλης, υποστηρίζοντας πως η χώρα «έχει ανάγκη τη γόνιμη και ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ , επεσήμανε ότι συνθήματα όπως «Σταθερότητα ή Περιπέτεια» που χρησιμοποιούν τα κυβερνητικά κόμματα , αλλά και «Ελλάδα ή Μέρκελ» που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετούν μόνο μικροκομματικές σκοπιμότητες.

«Κανείς όμως δεν είναι μοναδικός εκφραστής της πολιτικής σταθερότητας ή των εθνικών και λαϊκών συμφερόντων», τόνισε ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι όσοι κάνουν τέτοιες ταυτίσεις για το κόμμα τους ή τον εαυτό τους, θέτοντας εκβιαστικά διλήμματα, συμβάλλουν στην πόλωση που διχάζει την κοινωνία και βρίσκεται μακριά από τις ανάγκες της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης

ΠΑΣΟΚ: Έκθεση-κόλαφος του ΟΟΣΑ διαλύει το success story της κυβέρνησης

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...