ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Deutsche Bank, Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ομόλογα, Υπουργείο Δικαιοσύνης,


















































Πληροφοριοδότης για τα UFO ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ έχουν υπό κυβερνητική κράτηση σορούς από 4 διαφορετικά είδη εξωγήινων από καταρριφθέντα
ΕΛ.Α.Σ.: Ποιοι κορυφαίοι άνθρωποι του πολιτισμού υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη
Η «αγάπη» του OPEN για την Καρυστιανού και τον Πούτιν ρίχνουν την τηλεθέαση και τις διαφημίσεις
Στρατιώτες των IDF ύψωσαν τις σημαίες του Ισραήλ και της Ταξιαρχίας Γκολάνι στο Κάστρο του Μποφόρ στον νότιο Λίβανο
Ο Χάρης Δούκας θέλει συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ με ΕΛΑΣ - Πρωθυπουργός από το ΠΡΩΤΟ σε ψήφους κόμμα της δημοκρατικής παράταξης 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συμβιβασμό ύψους 7,2 δισ. δολαρίων (6,8 δισ. ευρώ) με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης κατέληξε η Deutsche Bank, για την πώληση τοξικών ομολόγων πριν την κρίση του 2008.
Η συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής από τα κεντρικά γραφεία της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη, δίνει κάποια ανακούφιση στην γερμανική τράπεζα, η μετοχή της οποίας επλήγη σοβαρά τον Σεπτέμβριο όταν παραδέχθηκε πως το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ζητούσε σχεδόν τα διπλάσια για τον διακανονισμό.
Η Deutsche Bank δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου για να καλύψει τον συμβιβασμό, ανέφερε στο Reuters πηγή που γνωρίζει το θέμα.
Εκτιμά, δε, πως η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί στις αρχές του 2017, πριν αναλάβει καθήκοντα ο Ντόναλντ Τραμπ.
Στο πλαίσιο του διακανονισμού, η Deutsche Bank θα πληρώσει αστικό χρηματικό πρόστιμο ύψους 3,1 δισ. δολαρίων και θα παράσχει ελάφρυνση ύψους 4,1 δισ. δολαρίων σε καταναλωτές (όπως για παράδειγμα άφεση χρεών από δάνεια).
Ωστόσο, η τράπεζα προειδοποίησε πως “δεν υπάρχει εξασφάλιση” ότι οι δυο πλευρές θα συμφωνήσουν στα τελικά έγγραφα του διακανονισμού.
Το ποσό είναι υψηλότερο απ’ όσο περίμεναν ορισμένοι αναλυτές και επενδυτές, ωστόσο ίσως τους “ανακουφίσει” το γεγονός πως σε μετρητά η τράπεζα θα πρέπει να καταβάλει μόνο 3,1 δισ.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης αρνήθηκε να σχολιάσει.
Ο συγκεκριμένος διακανονισμός αφαιρεί έναν μεγάλο νομικό “πονοκέφαλο” για την τράπεζα, ωστόσο υπάρχουν ακόμα τρία μεγάλα προβλήματα:
Η Deutsche Bank βρίσκεται υπό έρευνα για χειραγώγηση ξένου συναλλάγματος, για ύποντα trades μετοχών στη Ρωσία αλλά και βια παραβιάσεις των αμερικανικών κυρώσεων κατά του Ιράν και άλλων χωρών.
Σημειώνεται πως από το 2012 η τράπεζα έχει ήδη πληρώσει πάνω από 12 δισ. ευρώ για δικαστικές υποθέσεις.























































