ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανίς Αμρί, Βερολίνο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ιταλία, Μιλάνο, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νεκρός κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών στο Μιλάνο έπεσε ο Τυνήσιος τζιχαντιστής Ανίς Αμρί, νούμερο ένα ύποπτος για το μακελειό στο Βερολίνο, σύμφωνα με πηγή των δυνάμεων ασφαλείας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι σε λίγη ώρα ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη.
Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία της Δανίας έκανε γνωστό μέσω Twitter ότι η περιγραφή του Τυνήσιου καταζητούμενου ως υπόπτου για τη φονική επίθεση στη γερμανική πρωτεύουσα ταιριάζει με έναν άνδρα ο οποίος εθεάθη στο Άαλμποργκ της Δανίας.
Οι αρχές ζητούσαν μάλιστα από τους πολίτες να μην προσεγγίσουν την περιοχή, γιατί ήταν σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση.























































