ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον ανέδειξε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ θα επισκεφθεί το Ιράκ εντός της εβδομάδας για να συζητήσει σχετικά με τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και το μέλλον του Ιράκ, ανακοίνωσε ο Τούρκος κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Ο πρωθυπουργός θα ταξιδέψει στο Ιράκ την Πέμπτη για να ξεκινήσει μια νέα εποχή (στις σχέσεις) με την ιρακινή κεντρική κυβέρνηση», ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Νουμάν Κουρτουλμούς.
«Μια νέα προοπτική για την ειρήνη στο Ιράκ βρίσκεται πολύ κοντά», συμπλήρωσε ο Κουρτουλμούς. Το γραφείο του Γιλντιρίμ ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι θα επισκεφθεί τόσο τη Βαγδάτη, όσο και την Αρμπίλ.
Οι σχέσεις ανάμεσα στην κυρίως σουνιτική Τουρκία και το Ιράκ, όπου στην κυβέρνηση κυριαρχούν οι σιίτες, υπήρξαν τεταμένες στο πρόσφατο παρελθόν, ειδικά εξαιτίας της παρουσίας τουρκικών στρατευμάτων στο στρατόπεδο Μπασίκα, βόρεια της Μοσούλης.























































