Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η CIA κήρυξε πόλεμο στον Τραμπ – Τι “συνέστησε” ο Μπρέναν στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ

Η CIA κήρυξε πόλεμο στον Τραμπ – Τι “συνέστησε” ο Μπρέναν στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να είναι πολύ προσεκτικός με όσα λέει δημοσίως συνέστησε στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ο διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Τραμπ δεν έχει ουσιαστική και πλήρη εκτίμηση για τις δυνατότητες, τις προθέσεις, αλλά και τις ενέργειες της Ρωσίας, σε αρκετές περιοχές του κόσμου.

Υποστήριξε επίσης ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να καταστήσουν σαφές ότι ο Τραμπ, αντιλαμβάνεται με ακρίβεια τα στοιχεία που γνωρίζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου ο εκλεγμένος πρόεδρος να προχωρεί σε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Επιπλέον χαρακτήρισε εξωφρενικό ο εκλεγμένος πρόεδρος να εξισώνει τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ με τη ναζιστική Γερμανία.

Ο Τζον Μπεράν κάλεσε επίσης να είναι προσεκτικός αναφορικά με την «άφεση αμαρτιών» που θέλει να δώσει στη Μόσχα, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει το συνολικό μέγεθος των συνεπειών από την άρση των κυρώσεων έναντι της Ρωσίας.

Πρόσθεσε ότι «ο αυθορμητισμός» του Τραμπ δεν είναι κάτι που προστατεύει τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H FIFA απένειμε βραβείο Ειρήνης στον Ντόναλντ Τραμπ

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr