ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προειδοποίηση για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης απευθύνει προς την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως είναι αναγκαία προϋπόθεση για να εξασφαλίσουμε ότι τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο δεν θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με νέο πιστωτικό γεγονός.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Μακεδονία”, ο Πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως ξαναζούμε μέρες του 2015 και πως αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, που όπως λέει, θα έπρεπε να έχει κλείσει από πέρσι το Φεβρουάριο, και δεν εξασφαλίσουμε την προβλεπόμενη χρηματοδότηση, στις αρχές Ιουλίου, το σενάριο του Grexit θα επανέλθει με μαθηματική ακρίβεια.
«Για άλλη μια φορά, η Κυβέρνηση, με άγνοια κινδύνου και δίχως συναίσθηση εθνικής ευθύνης, παίζει με τη φωτιά.
»Η ανικανότητα της Κυβέρνησης δίνει δικαίωμα στις πιο ακραίες φωνές της Ευρώπης να επαναφέρουν την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, ως την ενδεικνυόμενη λύση», αναφέρει.
Ο κ. Μητσοτάκης απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να συστρατευτούν με τη ΝΔ στη μεγάλη εθνική προσπάθεια επανεκκίνησης της χώρας.
“Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές – ιδιαίτερα σε πολίτες που δεν μας ψήφισαν στο παρελθόν. Τους έχουμε ανάγκη στη μεγάλη εθνική προσπάθεια για την επανεκκίνηση της χώρας.
»Θα συνεργαστούμε με όλους, προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε τη μεταμνημονιακή Ελλάδα», δηλώνει και συμπληρώνει “στόχος μου είναι οι πολίτες, όχι μόνο να καταψηφίζουν την Κυβέρνηση, αλλά ταυτόχρονα να δώσουν τη θετική τους ψήφο στη Νέα Δημοκρατία”.























































