ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ελληνική Κυβέρνηση, Εφημερίδα Hurriyet, Ίμια, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Νησιά Αιγαίου, Πάνος Καμμένος, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευθεία πρόκληση της Τουρκίας προς την Ελλάδα, δια του υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος καταφέρθηκε κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για τη ρίψη στεφάνου στα Ίμια , αλλά και τις δηλώσεις του ότι «τα Ίμια είναι ελληνικό έδαφος και η μετάβαση όχι μόνο του υπουργού Άμυνας, αλλά οποιουδήποτε πολίτη εκεί είναι βόλτα στο σπίτι του».
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε ένα ρεσιτάλ προκλητικότητας και υποκρισίας καλεί τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας “να λογικευτεί”, όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Hurriyet η οποία επιλέγει να τις φιλοξενήσει στο πρωτοσέλιδό της.
“Ο Αλλάχ να μας φυλάξει”, λέει ο Τσαβούσογλου, “αλλά αν γίνει κάποιο δυστύχημα, τότε η βλάβη θα είναι ανεπανόρθωτη!”.
Ο ισλαμιστής Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, ομοϊδεάτης της Αλ Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους, ανέφερε ότι «ο συνέταιρος της κυβέρνησης Τσίπρα, που είναι ο ηγέτης της ακροδεξιάς, είναι ταυτόχρονα και Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας. Αυτός ο Υπουργός προκαλεί συνεχώς. Η Ελλάδα από παλιά κάνει προκλητικές ενέργειες.
»Εμείς συμπεριφερόμαστε με λογική για να μην υπάρχει ένταση με την γείτονά μας», δήλωσε ο θρασύτατος ισλαμιστής.























































