ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ελληνική Κυβέρνηση, Εφημερίδα Hurriyet, Ίμια, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Νησιά Αιγαίου, Πάνος Καμμένος, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευθεία πρόκληση της Τουρκίας προς την Ελλάδα, δια του υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος καταφέρθηκε κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για τη ρίψη στεφάνου στα Ίμια , αλλά και τις δηλώσεις του ότι «τα Ίμια είναι ελληνικό έδαφος και η μετάβαση όχι μόνο του υπουργού Άμυνας, αλλά οποιουδήποτε πολίτη εκεί είναι βόλτα στο σπίτι του».
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε ένα ρεσιτάλ προκλητικότητας και υποκρισίας καλεί τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας “να λογικευτεί”, όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Hurriyet η οποία επιλέγει να τις φιλοξενήσει στο πρωτοσέλιδό της.
“Ο Αλλάχ να μας φυλάξει”, λέει ο Τσαβούσογλου, “αλλά αν γίνει κάποιο δυστύχημα, τότε η βλάβη θα είναι ανεπανόρθωτη!”.
Ο ισλαμιστής Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, ομοϊδεάτης της Αλ Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους, ανέφερε ότι «ο συνέταιρος της κυβέρνησης Τσίπρα, που είναι ο ηγέτης της ακροδεξιάς, είναι ταυτόχρονα και Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας. Αυτός ο Υπουργός προκαλεί συνεχώς. Η Ελλάδα από παλιά κάνει προκλητικές ενέργειες.
»Εμείς συμπεριφερόμαστε με λογική για να μην υπάρχει ένταση με την γείτονά μας», δήλωσε ο θρασύτατος ισλαμιστής.























































