ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέος πρέσβης των ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν θα σηκώσει μύγα στο σπαθί του από την Ε.Ε.

Νέος πρέσβης των ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν θα σηκώσει μύγα στο σπαθί του από την Ε.Ε.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την άποψη πως ο νέος αμερικανός πρόεδρος δεν “θα ανεχτεί απολύτως τίποτα από την Ευρωπαϊκή Ένωση”, εξέφρασε ο επικρατέστερος υποψήφιος ως νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ευρώπη, Τεντ Μάλοχ.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή Pienaar’s Politics του BBC, είπε κατά λέξη πως ο Τραμπ “won’t take any bullshit from the E.U.” -που με την πιο ελεύθερη των μεταφράσεων σημαίνει πως “ο Τραμπ δεν θα σηκώσει ούτε μια μύγα στο σπαθί του από την Ε.Ε.”.

Στην ίδια εκπομπή προειδοποίησε (ποιους άραγε; τους Ευρωπαίους;) πως ο νέος πλανητάρχης θα “ξυπνήσει με άγριο τρόπο την Ευρωπαϊκή Ένωση από τον ύπνο της”, ενώ στη συνέχεια απέρριψε με αναίδεια τις ευρωπαϊκές πολίτικες ελίτ της Άνγκελα Μέρκελ και του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, υποστηρίζοντας πως “συζητάνε σαν μωρά και με όρους πολιτικής ορθότητας”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσία έτοιμη για χτύπημα στο Κίεβο – Ο Λαβρόφ ενημέρωσε τον Ρούμπιο για να φύγουν οι Αμερικανοί

Αμερικανός αξιωματούχος: Η συμφωνία υπογράφεται τις επόμενες ημέρες, αλλά όχι σήμερα – Έτοιμο το Ιράν να «απαλλαγεί» από το εμπλουτισμένο ουράνιο

Υπό διαμόρφωση συμφωνία με το Ιράν: Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι ο Τραμπ τον διαβεβαίωσε για την πλήρη διάλυση του πυρηνικού προγράμματος

Τραμπ: Οι ΗΠΑ «δεν βιάζονται» στις «εποικοδομητικές» συνομιλίες με το Ιράν – «Ίσως» η Τεχεράνη προσχωρήσει στις Συμφωνίες του Αβραάμ

Ο Νετανιάχου ανάρτησε εικόνα τεχνητής νοημοσύνης με τον Τραμπ διακηρύσσοντας ότι «το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικό όπλο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr