Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός, με κορυφαίο Πρίντεζη, “καθάρισε” την Ζαλγκίρις (73-64)

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός, με κορυφαίο Πρίντεζη, “καθάρισε” την Ζαλγκίρις (73-64)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε… σκούρα απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει στο φινάλε το εμπόδιο της μαχητικής ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, επικρατώντας με 73-64, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague. Πολυτιμότερος παίκτης των πρωταθλητών ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης.

Πάτησε γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλο, πατώντας το γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο, “καθάρισε” τους Λιθουανούς και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, παρέα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με ρεκόρ 16-6. Από την πλευρά της, η Ζαλγκίρις Κάουνας υποχώρησε στο 9-13, χάνοντας έδαφος στη μάχη της οκτάδας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι έκαναν ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων που χαρίζουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο υπαρχηχός του Ολυμπιακού μέτρησε 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και κανένα λάθος, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χρύσπα κάνει show στο Allwyn Game Time με μπαγλαμά και νότες

Euroleague: Έκανε την «αγγαρεία» του ο Ολυμπιακός 90-80 την Μπασκόνια

Euroleague: Επίδειξη ισχύος από τον Ολυμπιακό 104-87 την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσέ

Euroleague: Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός και ήττα από τη Μονακό 81-80

Euroleague: Κυρίαρχος και στο Παρίσι ο Ολυμπιακός 104-87 την Παρί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr