ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δάσκαλος ασελγούσε σε παιδιά δημοτικού στην Κρήτη

Δάσκαλος ασελγούσε σε παιδιά δημοτικού στην Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο προσκήνιο επανέρχεται την Τρίτη η υπόθεση του δασκάλου από την Ιεράπετρα που κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητών του δημοτικού σχολείου που εργαζόταν από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι το Φεβρουάριο του 2016.

Η υπόθεση, σύμφωνα με το flashnews.gr, θα εκδικαστεί την Τρίτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Θυμίζουμε ότι στις 22 Φεβρουαρίου 2016 μετά από πολύωρη ανάκριση, προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή – Εισαγγελέα ο 52χρονος δάσκαλος από την Ιεράπετρα.

Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν ήταν για αποπλάνηση παιδιών ηλικίας μικρότερης των 14 ετών και για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε τις παράνομες πράξεις που έχουν βιντεοσκοπηθεί αλλά δεν αναγνώρισε εκτός των βιντεοσκοπημένων παράνομων πράξεων, κάποια άλλη.

Ο κατηγορούμενος είχε προφυλακιστεί στις Φυλακές Τριπόλεως.

Ο δικηγόρος του Νίκος Παπαδάκης είχε ζητήσει τότε να γίνει ψυχιατρική εξέταση και πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Να σημειωθεί τέλος πως ο Εισαγγελέας είχαν εκδώσει ειδική διάταξη προκειμένου να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες και το όνομα του κατηγορούμενου.

Θυμίζουμε ότι ο εκπαιδευτικός που δίδασκε σε δημοτικό σχολείο συνελήφθη έπειτα από καταγγελία των γονέων ενός ανήλικου κοριτσιού, οι οποίοι είχαν υποψιασθεί τη συμπεριφορά του αλλά και με βάση υλικό από κάμερα που τοποθέτησαν, καταγράφοντας τις κινήσεις του στο δωμάτιο του 8χρονου κοριτσιού που του έκανε μάθημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προφυλακιστέος ο 37χρονος τζιχαντιστής Παλαιστίνιος που συνελήφθη ως μέλος της Χαμάς

Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο – Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε

Οι ελληνικές Αρχές αναζητούν το δίκτυο «φίλων» του 37χρονου τζιχαντιστή της Χαμάς

Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του – Την έπεσε και σε 21χρονο τουρίστα

ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες – Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr