ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για υποκρισία και διγλωσσία στο θέμα της φέτας κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Όπως σημειώνει, οι ευρωβουλευτές της ΝΔ του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, υπερψήφισαν την CETA μεταξύ Ε.Ε. και Καναδά, με την οποία η φέτα, ένα από τα βασικά προϊόντα της χώρας μας, αποκτά πλέον επιπρόσθετες δυσκολίες στον παγκόσμιο ανταγωνισμό, ενώ οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν.
«Και όμως, πριν λίγο καιρό στις 4-10-2016, 28 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κατέθεσαν Ερώτηση στην Βουλή, επιτιθέμενοι στην κυβέρνηση γιατί, δήθεν ,δεν προστατεύει την φέτα στη συμφωνία CETA μεταξύ Ε.Ε. και Καναδά!».
Αυτή είναι η ΝΔ, που ζητά να κυβερνήσει τη χώρα-και μάλιστα με…’Συμφωνία Αλήθειας’!» σημειώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
«Οι αγρότες μας γνωρίζουν την αλήθεια. Γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που οδήγησαν τον πρωτογενή τομέα στην κατάρρευση και ποιοι αγωνίζονται να τον ανασυγκροτήσουν. Άλλα λένε στην Ελλάδα άλλα πράττουν στο εξωτερικό. Η υποκρισία , η διγλωσσία και τα ψέματα της Ν.Δ. δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια».
























































