ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Θεσσαλονίκη με ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία παρέλασαν οι «αλληλέγγυοι σανδαλάκηδες»
Πλακιάς κατά Καρυστιανού: Στην Λάρισα δολοφονήθηκαν 57 αγνές ψυχές
Ο Τραμπ «έριξε ξύλο» στο Ιράν - Κανείς δεν εμπιστεύεται τους «Μουλάδες»
Συναγερμός στη Μεσόγειο-ακτές Αιγύπτου! Drone έπληξε πλωτή μονάδα αποθήκευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG)
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν το Ιράν - Ισχυρό κύμα πληγμάτων κατά των Φρουρών της Επανάστασης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γερμανική κατασκευαστική εταιρία Hochtief ενδιαφέρεται να αναλάβει περισσότερα έργα στις ΗΠΑ, ανάμεσά τους και όποιο πιθανό συμβόλαιο για την κατασκευή τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Μαρσελίνο Φερντάντεθ Βέρδες.
«Δεν υπάρχει ακόμα γνωστή απόφαση. Αλλά είμαστε ανοιχτοί για όλα τα συμβόλαια στις ΗΠΑ», δήλωσε σε δημοσιογράφους ερωτηθείς εάν η Hochtief θα ενδιαφερόταν να χτίσει το τείχος.
Η αμερικανική υπηρεσία τελωνείων και προστασίας των συνόρων ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα δεχθεί προτάσεις τον επόμενο μήνα για τα σχέδια του τείχους που θα ανεγερθεί κοντά στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.
Οι δηλώσεις του Φερντάντεθ Βέρδες έγιναν μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Hochtief, η οποία ανήκει κατά πλειοψηφία στον ισπανικό κατασκευαστικό όμιλο ACS.























































