ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος παγίδευσε σκύλο με εκρηκτικά (βίντεο)

Το Ισλαμικό Κράτος παγίδευσε σκύλο με εκρηκτικά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ιρακινοί σιίτες κυβερνητικοί πολιτοφύλακες των Μονάδων Λαϊκής Κινητοποίησης (Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι), ανάρτησαν ένα βίντεο στο διαδίκτυο όπου δείχνουν ένα μικρό σκυλάκι που το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) παγίδευσε με εκρηκτικά και το έστειλε να ανατιναχτεί πάνω τους.

Οι πολιτοφύλακες εξηγούν στο βίντεο ότι το Ισλαμικό Κράτος έδεσε πάνω στο μικρό σκυλί τρία μπουκάλια γεμάτα με εκρηκτικά υλικά.

“Αυτή είναι η πιο πρόσφατη κακοποίηση ζώου από το Ισλαμικό Κράτος”, λέει ο ένας πολιτοφύλακας. “Τι αμαρτία διέπραξε [το ζωάκι]”, αναρωτιέται ο άλλος.

Το βίντεο είναι γυρισμένο στη δυτική Μοσούλη, όπου η μάχη για την απελευθέρωσή της ξεκίνησε στις 19 Φεβρουαρίου 2017.

Το Ισλαμικό Κράτος κατέλαβε τη Μοσούλη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ και πρωτεύουσα της βορειοδυτικής επαρχίας Νινευή, τον Ιούνιο του 2014.

Στα τέλη Ιανουαρίου του 2017 και ύστερα από 100 ημέρες μαχών, οι ιρακινές δυνάμεις απελευθέρωσαν την ανατολική Μοσούλη.

Η Μοσούλη διασχίζεται από τον ποταμό Τίγρη που τη χωρίζει σε ανατολική και δυτική. Τώρα οι κυβερνητικοί μάχονται για την απελευθέρωση και της υπόλοιπης μισής πόλης.

Το Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστό ότι παγιδεύει ζώα με εκρηκτικά.

Όταν ξεκίνησε η πολιορκία της Μοσούλης μετέτρεπε σε ζωντανές βόμβες τα οικόσιτα ζώα των χωρικών. Μέχρι και σε κότες έδεσαν βόμβες με αποτέλεσμα να ανατινάζονται πάνω στους Ιρακινούς στρατιώτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς

Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr