ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Μάλτα, Μέγαρο Μαξίμου, Πρόσφυγες, Τζόσεφ Μουσκάτ,


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η Ευρώπη χρειάζεται συνοχή και αλληλεγγύη”, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον προεδρεύοντα της ΕΕ και πρωθυπουργό της Μάλτας, Τζόσεφ Μουσκάτ, στο Μέγαρο Μαξίμου, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ο Αλ. Τσίπρας σημείωσε ακόμη ότι «μπροστά μας υπάρχουν πάρα πολλές προκλήσεις».
«Έχουμε μία ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουμε το ευρωπαϊκό όραμα στους πολίτες και να δώσουμε θετικά σημάδια για το κοινό μέλλον», επεσήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Υπέρ της κοινής στρατηγικής για το μέλλον της Ευρώπης η οποία συζητήθηκε και στην ευρω-μεσογειακή Σύνοδο, τάχθηκε ο πρωθυπουργός της Μάλτας.
“Έχουμε κοινή αντίληψη στο προσφυγικό”, υπογράμμισε, σχολιάζοντας ότι «η επέτειος από τη Συνθήκη της Ρώμης είναι καλή ευκαιρία για να συζητηθεί μεταξύ άλλων και η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ»
























































