ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bloomberg, Grexit, Ελληνική Κυβέρνηση, Μιχάλης Σάλλας, Πιστοληπτική Αξιολόγηση, Τράπεζα Πειραιώς,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, τόνισε ο επίτιμος πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, σε δήλωσή του στο πρακτορείο Bloomberg.
«Η αξιολόγηση θα πρέπει να κλείσει σύντομα, γιατί οι καθυστερήσεις παρακωλύουν τις δαπάνες και την επενδυτική δραστηριότητα, η οποία είναι αναγκαία για την οικονομία», υπογράμμισε.
Στο ίδιο πλαίσιο, ξεκαθάρισε ότι «δεν θα έχουμε την αίσθηση πως εξερχόμαστε από την κρίση, όσο η αξιολόγηση εκκρεμεί και δεν κλείνει».
Στο δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρεται επίσης, πως «αν δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ των πιστωτών και της Αθήνας, τότε η Ελλάδα δεν θα λάβει την επόμενη δόση».
Αυτό, συνεχίζει το αμερικανικό πρακτορείο, θα μπορούσε να αποτελέσει τη χαριστική βολή για τη χώρα, η οποία εξακολουθεί να μην μπορεί να δανειστεί από τις αγορές.
«Η αντίστροφή μέτρηση έχει ξεκινήσει, καθώς η Ελλάδα πρέπει να αποπληρώσει ομόλογα 6 δισ. ευρώ έως τον Ιούλιο» σπεύδει να προσθέσει.
Οι μνήμες της απειλής του «Grexit» είναι ακόμη νωπές και μία νέα κρίση θα μπορούσε να πυροδοτήσει την έντονη αντίδραση των λαϊκίστικων κομμάτων σ’ όλη την Ευρώπη, προειδοποιεί τέλος, το Bloomberg.
























































