ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλλία: Θα είμαι υποψήφιος δηλώνει ο Φιγιόν – Τη Δευτέρα το πρωί η απάντηση Ζιπέ

Γαλλία: Θα είμαι υποψήφιος δηλώνει ο Φιγιόν – Τη Δευτέρα το πρωί η απάντηση Ζιπέ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέν Ζιπέ, Γαλλία, Φρανσουά Φιγιόν,

Ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν, διαβεβαίωσε την Κυριακή ότι “κανείς δεν μπορεί σήμερα να με εμποδίσει να είμαι υποψήφιος”, αρνούμενος να υποκύψει στις πιέσεις στελεχών του κόμματός του να αποσυρθεί από την κούρσα για τον προεδρικό θώκο.

“Την υποψηφιότητά μου υποστηρίζει πάντα η πλειονότητα των ψηφοφόρων της κεντροδεξιάς, το πιστεύω αυτό και το απέδειξα σήμερα το απόγευμα” εξήγησε ο Φρανσουά Φιγιόν, που παραχώρησε συνέντευξη στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο France 2, μετά τη συγκέντρωση που διοργάνωσε με τη συμμετοχή χιλιάδων υποστηρικτών του στο Παρίσι.

Δηλώσεις θα κάνει τη Δευτέρα ο Ζιπέ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Αλέν Ζιπέ, που εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον υποψήφιο της κεντροδεξιάς Φρανσουά Φιγιόν στην κούρσα για τον προεδρικό θώκο, θα προβεί σε ανακοινώσεις το πρωί της Δευτέρας στον Τύπο, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Ο Ζιπέ ανάρτησε το μήνυμα αυτό λίγα λεπτά αφότου ο Φρανσουά Φιγιόν διαβεβαίωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2 ότι δεν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του .

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία – «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας

Παρίσι: Οι Γάλλοι Ελευθεροτέκτονες τίμησαν και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά – Γκιγιόμ Τρισάρ: «Η Δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη»

Ικαρία: Γάλλος τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός από δύσβατο σημείο

Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία: Η επικοινωνιακή καπηλεία από τον Μητσοτάκη μιας διαχρονικής εθνικής στρατηγικής

Ο Νίκος Δένδιας συνυπέγραψε την Ανανέωση της Συμφωνίας για τη Στρατηγική Εταιρική Σχέση για τη Συνεργασία στην Άμυνα και την Ασφάλεια μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr