ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας γνωστοποίησε ο Αλέν Ζιπέ, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «η εμμονή» του Φρανσουά Φιγιόν οδηγεί σε «αδιέξοδο».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ζιπέ έχασε στις προκριματικές εκλογές της Κεντροδεξιάς, τον περασμένο Νοέμβριο, με αποτέλεσμα να δοθεί το χρίσμα του υποψήφιου προέδρου στον Φιγιόν, η προεκλογική εκστρατεία του οποίου έχει αμαυρωθεί λόγω του σκανδάλου αργομισθίας της συζύγου του.
Μετά την έναρξη δικαστικής έρευνας σε βάρος του, ο Ζιπέ θεωρήθηκε ως ο πιθανότερος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει στην κούρσα για προεδρία.
Ωστόσο, ο ίδιος έκλεισε οριστικά την κουβέντα. «Δεν είμαι σε θέση να ενώσω το κόμμα, για αυτό και επιβεβαιώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία», ανέφερε.
Η ανακοίνωση ήρθε μετά το κάλεσμα του Νικολά Σαρκοζί σε Φιγιόν και Ζιπέ να συναντηθούν προκειμένου να πεισθεί ο πρώτος να αποσυρθεί.























































