ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον ανέδειξε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος αντιπρόεδρος και κυβερνητικός εκπρόσωπος Νουμάν Κουρτουλμούς δήλωσε την Κυριακή ότι είναι βέβαιος ότι σύντομα οι Ευρωπαίοι θα δείξουν σεβασμό και θα ζητήσουν συγγνώμη από την Τουρκία.
“Αυτό που συνέβη στην Ευρώπη εχθές [Σάββατο] και προχθές ήταν ενός είδους κακό που γεννήθηκε μέσα από την εχθρότητα για το Ισλάμ, εχθρότητα για την Τουρκία, εχθρότητα για τους ξένους και εχθρότητα για τον Ερντογάν”, είπε ο Κουρτουλμούς.
“Δεν θέλουν μια δυνατή Τουκία, δεν θέλουν μια Τουρκία που να μπορέσει να ηγηθεί των καταπιεσμένων εθνών. Ό,τι και να κάνουν, η Τουρκία θα οδηγήσει τα καταπιεσμένα έθνη και θα βάλει τέλος σε αυτά τα παιχνίδια”.
Ως “καταπιεσμένα έθνη” εννοεί τον μουσουλμανικό κόσμο, που η Τουρκία φιλοδοξεί να ηγηθεί ως μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία.
“Θεού θέλοντος, είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα καταλάβουν, θα νιώσουν ντροπή, θα μπουν σε τάξη και θα φτάσουν στο σημείο που θα ζητήσουν συγγνώμη”.























































