ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος αντιπρόεδρος και κυβερνητικός εκπρόσωπος Νουμάν Κουρτουλμούς δήλωσε την Κυριακή ότι είναι βέβαιος ότι σύντομα οι Ευρωπαίοι θα δείξουν σεβασμό και θα ζητήσουν συγγνώμη από την Τουρκία.
“Αυτό που συνέβη στην Ευρώπη εχθές [Σάββατο] και προχθές ήταν ενός είδους κακό που γεννήθηκε μέσα από την εχθρότητα για το Ισλάμ, εχθρότητα για την Τουρκία, εχθρότητα για τους ξένους και εχθρότητα για τον Ερντογάν”, είπε ο Κουρτουλμούς.
“Δεν θέλουν μια δυνατή Τουκία, δεν θέλουν μια Τουρκία που να μπορέσει να ηγηθεί των καταπιεσμένων εθνών. Ό,τι και να κάνουν, η Τουρκία θα οδηγήσει τα καταπιεσμένα έθνη και θα βάλει τέλος σε αυτά τα παιχνίδια”.
Ως “καταπιεσμένα έθνη” εννοεί τον μουσουλμανικό κόσμο, που η Τουρκία φιλοδοξεί να ηγηθεί ως μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία.
“Θεού θέλοντος, είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα καταλάβουν, θα νιώσουν ντροπή, θα μπουν σε τάξη και θα φτάσουν στο σημείο που θα ζητήσουν συγγνώμη”.























































