ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρέτσος: Όπλο κατά των εκβιασμών το μητρώο διαδικτυακών ΜΜΕ

Κρέτσος: Όπλο κατά των εκβιασμών το μητρώο διαδικτυακών ΜΜΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Eχέγγυο για όλους τους φορείς του Δημοσίου, ΔΕΚΟ, τράπεζες, Επιμελητήρια, Περιφέρειες, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, προκειμένου να εξαλειφθούν φαινόμενα εκβιασμών, αποτελεί το μητρώο διαδικτυακών ΜΜΕ, στο οποίο έχουν ήδη ενταχθεί όλα τα μεγάλα ενημερωτικά site, που διαθέτουν πλέον λογισμικό εντοπισμού λογοκλοπής, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο».

Το μητρώο online media θεσμοθετήθηκε τον Οκτώβριο του 2015, καθώς περιλαμβανόταν στον γνωστό «νόμο Παππά» για τις τηλεοπτικές άδειες, ανέφερε ο Λ. Κρέτσος, επισημαίνοντας ότι «η καθυστέρηση ήταν μεγάλη. Το διαδίκτυο έχει μία τεράστια δημοφιλία στην Ελλάδα και πλέον έχει υποκαταστήσει τα παραδοσιακά ΜΜΕ που εξακολουθούν να υποφέρουν από μία τεράστια κρίση εμπιστοσύνης, ο κόσμος διψάει για ενημέρωση, δεν εμπιστεύεται τα παραδοσιακά ΜΜΕ και στρέφεται στο διαδίκτυο, επομένως ήταν επιτακτική και η ανάγκη υπαγωγής του διαδικτύου σε ένα ευρύτερο ρυθμιστικό πλαίσιο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκπαίδευση Ελλήνων δημοσιογράφων από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τον Ερυθρό Σταυρό – Νίκος Δένδιας: «Είναι πρωτίστως ηθική υποχρέωση και καθήκον»

Το Ιράν απειλεί να κόψει τα υποθαλάσσια καλώδια επικοινωνιών στον Περσικό Κόλπο

«Σεισμός» στην Ευρώπη για το ελληνικό μπάσκετ – Τι γράφουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης

«Κόφτης» στα social media για παιδιά κάτω των 15 από το 2027

Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας – Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr