Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το εμετικό σχόλιο διευθυντή της ΟΝΝΕΔ για Αναγνωστοπούλου και η απάντησή της

Το εμετικό σχόλιο διευθυντή της ΟΝΝΕΔ για Αναγνωστοπούλου και η απάντησή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ένα σχόλιο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter o διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ Κούλας με αφορμή την απάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου στον Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην οποία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε ως «πουτάνα» του Νότου.

Ο Εμ. Κούλας έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter:

«Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για “πουτάνα” του Νότου» ωστόσο λίγο αργότερα έκλεισε τον λογαριασμό του.

Η Σ. Αναγνωστοπούλου απάντησε ωστόσο με νέα ανάρτησή της στο Facebook κάνοντας λόγο για απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον της και για “ακραία σεξιστικό σχόλιο, καθαρά ακροδεξιάς έμπνευσης” του κ. Κούλα. Η πρώην υπουργός κάλεσε μάλιστα την ΝΔ να τοποθετηθεί επί του θέματος.

“Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβάνεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτάνα) καθαρά ακροδεξιας έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή…” έγραψε η κ. Αναγνωστοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνάντηση ΥΠΑΜ Κύπρου με τη Νίνα Κασιμάτη: Στο επίκεντρο ο αμυντικός συντονισμός Αθήνας-Λευκωσίας

«Μέτωπο» Δούκα-Χριστοδουλάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Όχι» σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 25,5% η ΝΔ – Στο 22%+10% ο Τσίπρας

Ντόρα Μπακογιάννη: Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που σιχαίνονται τον Μητσοτάκη, … αλλά «γελωτοποιό» δεν θα τον πει κανείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...