ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρτέμης Σώρρας, Εγκληματική Οργάνωση,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενα-ένα πολλά πρώην στελέχη της “Ελλήνων Συνέλευσις” αρχίζουν να βγαίνουν και να αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τη δράση της οργάνωσης.
Ενας εξ’ αυτών, ο Γ. Παπαγεωργίου, εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες για τη δράση και την ηγεσία της ομάδας του Αρτέμη Σώρρα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Ο πρώην πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις στην Καρδίτσα χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση» την ηγεσία του Σώρρα.
Το πρώην στέλεχος τόνισε:«Στην πορεία διαπίστωσα, όταν δεν βγαίναμε και απευθύνθηκα στα κεντρικά μας είπαν ότι “εμείς δεν έχουμε να καλύψουμε τα δικά μας έξοδα” και τότε σταματήσαμε τη δράση μας. Τα χαρτιά, αυτά τα εξώδικα του Σώρρα, φαίνεται πως ήταν μπακαλόχαρτα… Δεν έχουν καμία ισχύ. Καταλήγω ότι η ηγεσία της Ελλήνων Συνέλευσις, είναι μια εγκληματική οργάνωση. Μας κοροϊδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας…»























































