ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λουκέτο στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης αποφάσισε να βάλει κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Ειδικότερα ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής πήγαν ως πελάτες στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στο νυχτερινό μαγαζί YTON, στο Αιγάλεω, προσποιούμενοι τους πελάτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και τις 04:30 τα ξημερώματα τσέκαραν την κίνηση του μαγαζιού σε είσοδο, ταμεία και λουλούδια.
Από τον έλεγχο του κλιμακίου διαπιστώθηκε πως στο νυχτερινό μαγαζί διασκέδαζαν πάνω από 3.000 άτομα και δεν είχαν κοπεί 32 αποδείξεις συνολικής αξίας 6.500 ευρώ.
Έτσι στο μαγαζί θα μπει λουκέτο από σήμερα Κυριακή στις 10.00 μ.μ., για 48 ώρες και η εταιρεία πρέπει να προσκομίσει τα βιβλία της στην Εφορία προκειμένου να ελεγχθούν ενώ θα ελεγχθεί και το συμβόλαιο του Νίκου Βέρτη με το νυχτερινό κέντρο.























































