ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μιχελάκης: Η επιλογή Σγουρού θα είναι ό,τι χειρότερο

Μιχελάκης: Η επιλογή Σγουρού θα είναι ό,τι χειρότερο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν έχει αλλάξει άποψη ο Γιάννης Μιχελάκης για την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού.

«Οι απόψεις μου για το κ. Σγουρό είναι γνωστές και τις έχω εκφράσει και δημόσια Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα Κουμουτσάκου ήταν η καλύτερη. Η Αττική έχασε μια σημαντική ευκαιρία και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ο λαός της Αττικής αποφάσισε ότι δύο άλλοι υποψήφιοι θα πρέπει να περάσουν στο δεύτερο γύρο. Οι πολίτες έχουν κρίση και θα αποφασίσουν την Κυριακή ποιος θα είναι άξιος για την περιφέρεια Αττικής» είπε ο Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον Alpha 989.

Στις 25 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Εσωτερικών είχε αποκαλέσει τον Σγουρό, ως “αποτυχημένο, αναποτελεσματικό περιφερειάρχη, και ως ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί”

«Η επιλογή Σγουρού θα είναι ό,τι χειρότερο. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης, δεν έχει πετύχει στο έργο του. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Με το νέο ΕΣΠΑ, το 30% θα πάει στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους. Ο κ. Σγουρός εκρίθη και κρίθηκε αποτυχημένος» είχε αναφέρει ο Γ. Μιχελάκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Τσίπρας από Λευκωσία: Στις εκλογές πάμε για να νικήσουμε, όχι για καταγραφή δυνάμεων – Θα είναι ντέρμπι

Στη Νίκαια ο Αλέξης Τσίπρας: Τη Δευτέρα 15/06 ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες στην πλατεία 17ης Αυγούστου

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» – «Καταλαβαίνω τι σημαίνει να μη βγαίνει ο μήνας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...