ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Πεντάγωνο, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Χημικά Όπλα,


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είκοσι αεροσκάφη της συριακής πολεμικής αεροπορίας καταστράφηκαν από την εκτόξευση των 59 πυραύλων Τόμαχοκ, από τα πυραυλοφόρα καταδρομικά USS Porter και USS Ross που πλέουν ανατολικά της Μεσογείου, που έπληξαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο Σαϊράτ στα δυτικά της επαρχίας Χομς της Συρίας, όπως ανακοίνωσε επισήμως ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου.
Ο ίδιος δήλωσε ότι το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας δεν έχει λάβει καμία επιβεβαίωση για νεκρούς, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του κυβερνήτη της συριακής επαρχίας, ο οποίος δήλωσε ότι σκοτώθηκαν τουλάχιστον πέντε άτομα και τραυματίστηκαν άλλα επτά.
Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, δηλώνοντας ότι η Ουάσιγκτον διεξάγει έρευνα και θα αξιολογήσει για το αν η Ρωσία συμμετείχε ή βοήθησε με την υποστήριξή της, την επίθεση με χημικά στην περιοχή Ιντλίμπ.
Πρόσθεσε, δε, πως η μοναδική εξήγηση για την επίθεση με χημικά, είναι να έχει δρομολογηθεί από τον Μπασάρ Αλ Άσαντ.























































