Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΟΚ: Λουτρό αίματος στο Μετρό της Ατλάντα – Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες (βίντεο)

ΣΟΚ: Λουτρό αίματος στο Μετρό της Ατλάντα – Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ μέσα σε έναν συρμό του Μετρό της Ατλάντα στις ΗΠΑ, που βρισκόταν εν κινήσει, σκότωσε έναν επιβάτη, τραυμάτισε άλλους τρεις και συνελήφθη λίγο αργότερα.

Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε σε συρμό της Μπλε Γραμμής περί τις 16:30 χθες το απόγευμα (ώρα ΗΠΑ), λίγο μετά την αναχώρησή του από έναν σταθμό στο δυτικό τμήμα της πόλης, δήλωσε ο Τζόζεφ Ντόρσεϊ, υπαρχηγός της αστυνομικής διεύθυνσης της Αρχής των μέσων μαζικής μεταφοράς.

«Καθώς το τρένο βρισκόταν εν κινήσει, ο ύποπτος πυροβόλησε επανειλημμένα προς τα θύματα», ανέφερε ο Ντόρσεϊ.

Τα τρία πρόσωπα που τραυματίστηκαν εκτιμάται ότι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Ένας πέμπτος άνθρωπος υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλό του καθώς οι επιβάτες προσπαθούσαν απεγνωσμένα να απομακρυνθούν από τον οπλοφόρο.

Όλα τα θύματα, όπως και ο ύποπτος, ήταν περίπου 30 ετών.

Αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο WGCL της Ατλάντας ανέφεραν ότι ο άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον επιβατών αδιακρίτως.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη στον σταθμό Ουέστ Λέικ και κατέσχεσε ένα όπλο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

ΗΠΑ και Ρωσία συμφώνησαν να επαναφέρουν τον διάλογο μεταξύ στρατιωτικών υψηλού επιπέδου

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Κύμα μαζικών απολύσεων δημοσιογράφων στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr