ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Ινδονησιακά στρατεύματα αναμένεται να αναπτυχθούν στη νότια Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την προσωρινή απαγόρευση ακόμη και της νόμιμης μετανάστευσης στη Γαλλία υποσχέθηκε η υποψήφια πρόεδρος της χώρας με τη σημαία της Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση στο Παρίσι.
«Θα το έκανα προκειμένου να σταματήσει αυτή η εντελώς ανεξέλεγκτη κατάσταση, η οποία μας βυθίζει συνεχώς», πρόσθεσε η κ. Λεπέν, η οποία θεωρείται η πιθανότερη νικήτρια του α’ γύρου των προεδρικών εκλογών, ωστόσο φαίνεται να ηττάται από οποιονδήποτε αντίπαλο αντιμετωπίσει στον β’ γύρο.
Η Γαλλία, υπό την προεδρία της, θα υιοθετούσε «πιο δραστικούς, πιο λογικούς, πιο ανθρώπινους και πιο διαχειρίσιμους όρους» για τη μετανάστευση, κατέληξε.























































