ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έσπεν Μπάρθ Έιντε, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Κοτζιάς, Νίκος Χριστοδουλίδης, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Υπάρχουν συμπεριφορές και ενέργειες του ειδικού συμβούλου του ΟΗΕ στο Κυπριακό Έσπεν Έιντε που δεν μας βρίσκουν σύμφωνους δεν μας ικανοποιούν» σχολίασε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, σχολιάζοντας την επιστολή του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.
«Tο περιεχόμενο της επιστολής του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, είναι αυτό που και ο ίδιος δημόσια έχει αναφέρει πρόσφατα κατά την επίσκεψη του στην Κύπρο», δήλωσε στο ΡΙΚ και πρόσθεσε ότι «είναι σημαντικό να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος, όπως το 2004 που με δική μας συγκατάθεση δόθηκε στον τότε ειδικό σύμβουλο του γ.γ. του ΟΗΕ ένας ενισχυμένος ρόλος».
Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» στην επιστολή του, με ημερομηνία 7 Απριλίου 2017, ο κ. Κοτζιάς καταγγέλλει πως ο κ. Έιντε «ενεργεί για την προώθηση του τουρκικού αιτήματος για την εφαρμογή για Τούρκους πολίτες στην Κύπρο των τεσσάρων ελευθεριών που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
























































