Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Λεπέν κατηγορεί τον Μακρόν ότι είναι αδύναμος να αντιμετωπίσει την ισλαμιστική τρομοκρατία

Η Λεπέν κατηγορεί τον Μακρόν ότι είναι αδύναμος να αντιμετωπίσει την ισλαμιστική τρομοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στον Εμανουέλ Μακρόν εξαπέλυσε τη Δευτέρα η Μαρίν Λεπέν, αποκαλώντας τον «αδύναμο» να αντιμετωπίσει την ισλαμιστική τρομοκρατία.

«Βρίσκομαι εδώ για να συναντήσω τον γαλλικό λαό για να του εφιστήσω την προσοχή σε σημαντικά θέματα, περιλαμβανομένης της ισλαμιστικής τρομοκρατίας, στο θέμα της αντιμετώπισης της οποίας το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τον κ. Μακρόν είναι πως είναι αδύναμος», δήλωσε η επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου σε δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της εκστρατείας της για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 7 Μαϊου.

«Ο κ. Μακρόν δεν έχει σχέδιο να προστατεύσει τον γαλλικό λαό από τους ισλαμιστικούς κινδύνους», υποστήριξε η Μ. Λεπέν, προσθέτοντας ότι ο δεύτερος γύρος με τον Ε. Μακρόν είναι ένα δημοψήφισμα υπέρ μιας «ανεξέλεγκτης παγκοσμιοποίησης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραήλ: Νεκρός χρηματοδότης της Χαμάς σε πλήγμα στον Λίβανο

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Τουρκία: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» οι ισραηλινές επιθέσεις στη Συρία

Το Ισραήλ πλήττει το καθεστώς Αλ-Σαράα στη Συρία

Το Ισραήλ βομβάρδισε τους τζιχαντιστές της Δαμασκού επειδή επιτέθηκαν στους Δρούζους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr