ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Γαλλία, Δημοσκοπήσεις, Εθνικό Μέτωπο, Εκλογές, Εμανουέλ Μακρόν, Μαρίν Λεπέν,

















































Αντιστράτηγος ε.α. Λαζ. Καμπουρίδης: Δεν αποκλείεται ο διαμελισμός της Συρίας - Η Τουρκία τρέμει το Ισραήλ
Εξοπλισμοί 1,5 δισ. ευρώ – Πράσινο φως σε PULS, Rafale και αναβαθμίσεις - Οικοδομείται το οχυρό Ελλάδα
Αντάρτικο γαλάζιων βουλευτών για το αγροτικό - Απέτυχε το «μασάζ» του Τσιάρα
Έρευνα του FDA για πιθανούς θανάτους από εμβόλια κατά της COVID-19 στις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρώτη δημοσκόπηση εν όψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα.
Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα της εταιρείας Opionway, ο κεντρώος υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν φέρεται να επικρατεί της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, στις 7 Μαϊου, με 61% έναντι 39%.
Η μάχη για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία μεταξύ του Εμ. Μακρόν και της Μ. Λεπέν, δύο υποψηφίων που τους χωρίζουν τα πάντα, άρχισε τη Δευτέρα, με δύο υποψηφίους να διατείνονται ότι ενσαρκώνουν τη ρήξη «με το σύστημα».
Έπειτα από πολύμηνη προεκλογική εκστρατεία γεμάτη ανατροπές, ο 39χρονος πρώην υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας συγκέντρωσε το 23,86% των ψήφων στον πρώτο γύρο και κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση.
Ακολούθησε η Μ. Λεπέν με 21,43%, συγκεντρώνοντας δηλαδή σχεδόν 7 εκατομμύρια ψήφους, ιστορικό ρεκόρ για το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο.
Οι άλλοι δύο βασικοί υποψήφιοι, ο κεντροδεξιός Φρανσουά Φιγιόν και ο αριστερός Ζαν Λικ Μελανσόν, συγκέντρωσαν 19,91% και 19,64% αντίστοιχα.





















































