ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Διαπλοκή, Δικαιοσύνη, Εξοπλιστικά Προγράμματα, ΠΑΣΟΚ, Σκάνδαλο, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φυλακές Κορυδαλλού,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 200.00 ευρώ που είχε ορίσει το δικαστήριο ως εγγύηση.
Παρά το γεγονός ότι μέχρι χθες οι δικηγόροι του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ επέμεναν πως ο Α. Τσοχατζόπουλος διαθέτει μόλις 50.000 και είχαν καταθέσει αίτημα μείωσης της χρηματικής εγγύησης που απορρίφθηκε, πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η οικογένεια του κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα χρήματα βρέθηκαν από “δωρεές” φίλων σε μετρητά αλλά και με υποθήκη ακινήτου.
Υπενθυμίζεται ότι χθες το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατά πλειοψηφία δέχθηκε την εισαγγελική πρόταση που προηγήθηκε, και έκρινε ότι η εγγύηση θα πρέπει να παραμείνει στα 200.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να καταβληθεί μετρητά, μέσω εγγυητικής επιστολής τράπεζας ή και υποθήκης ακινήτου του ιδίου ή τρίτου προσώπου.























































