ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μας δουλεύουν: Ο Άκης εκτός φυλακής – Βρήκε 200.000 ευρώ από… “δωρεές”!

Μας δουλεύουν: Ο Άκης εκτός φυλακής – Βρήκε 200.000 ευρώ από… “δωρεές”!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 200.00 ευρώ που είχε ορίσει το δικαστήριο ως εγγύηση.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι χθες οι δικηγόροι του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ επέμεναν πως ο Α. Τσοχατζόπουλος διαθέτει μόλις 50.000 και είχαν καταθέσει αίτημα μείωσης της χρηματικής εγγύησης που απορρίφθηκε, πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η οικογένεια του κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα χρήματα βρέθηκαν από “δωρεές” φίλων σε μετρητά αλλά και με υποθήκη ακινήτου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατά πλειοψηφία δέχθηκε την εισαγγελική πρόταση που προηγήθηκε, και έκρινε ότι η εγγύηση θα πρέπει να παραμείνει στα 200.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να καταβληθεί μετρητά, μέσω εγγυητικής επιστολής τράπεζας ή και υποθήκης ακινήτου του ιδίου ή τρίτου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης για Κύπρο, οριοθέτηση ΑΟΖ και Κυπριακό στο Ευρωκοινοβούλιο

Αυξανόμενη ανησυχία στο Ισραήλ για τα σχέδια ανασυγκρότησης του συριακού στρατού

Ανδρουλάκης: Η αποτυχία της ΝΔ είναι πια κοινωνική εμπειρία

Νίκος Δένδιας από τη DEFEA: «Η Κύπρος για εμάς είναι αδελφό κράτος» – «Έδωσα την εντολή» και σε 7 ώρες τα ελληνικά F-16 προσγειώθηκαν στην Κύπρο

Πρόεδρος ΚΕΕΕ Γιάννης Βουτσινάς: Λιγότερες ώρες εργασίας χωρίς παραγωγικότητα αυξάνουν το κόστος για τις ΜμΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr