Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλλικές εκλογές: Mπροστά ο Μακρόν , αυξάνει ποσοστά η Λεπέν σε νέα δημοσκόπηση

Γαλλικές εκλογές: Mπροστά ο Μακρόν , αυξάνει ποσοστά η Λεπέν σε νέα δημοσκόπηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Odoxa ενόψει του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, στις 7 Μαΐου, δείχνει ότι ο κεντρώος Εμανουέλ Μακρόν προηγείται με ποσοστό 59%, έχει δηλαδή απολέσει τέσσερις μονάδες σε σύγκριση με προηγούμενη δημοσκόπηση του ίδιου ινστιτούτου.

Η σφυγμομέτρηση αυτή διενεργήθηκε το διήμερο 26 – 27 Απριλίου. Δείχνει επίσης ότι η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν, ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου, έχει ανεβάσει το ποσοστό της κατά τέσσερις μονάδες και φτάνει στο 41%.

Τέσσερις στους δέκα ψηφοφόρους του Μελανσόν θα στηρίξουν Μακρόν

Σύμφωνα με την έρευνα, τέσσερις στους 10 ψηφοφόρους του ηττημένου του πρώτου γύρου Ζαν-Λικ Μελανσόν, του υποψηφίου της αριστεράς, θα ψηφίσουν τον Μακρόν στον δεύτερο γύρο. Το ίδιο θα πράξουν και οι μισοί από τους ψηφοφόρους που είχαν επιλέξει τον Φρανσουά Φιγιόν.

Πάνω από το 40% των ψηφοφόρων του Μελανσόν δηλώνουν ότι δεν σκοπεύουν να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο υπέρ κανενός υποψηφίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Εάν δεν υπάρχει πλειοψηφία, το πρώτο κόμμα οφείλει να διερευνήσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Τσουκαλάς: Βαθιά υποκρισία Μητσοτάκη η αναθεώρηση του άρθρου 86 που εργαλειοποίησε για να μην παραπεμφθούν υπουργοί του

Η KDC προειδοποιεί κατά του συμβιβασμού των κουρδικών δικαιωμάτων στη νέα συμφωνία SDF-Δαμασκού

Μαζλούμ Άμπντι: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας SDF-Δαμασκού – «Οι δυνάμεις μας παραμένουν στις περιοχές τους»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr