Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκοπιανοί απείλησαν τη ζωή της Αλβανίδας ακροδεξιάς “τσάμησας” Μεσίλα Ντόντα

Σκοπιανοί απείλησαν τη ζωή της Αλβανίδας ακροδεξιάς “τσάμησας” Μεσίλα Ντόντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο στόχαστρο των Σκοπιανών ψευδομακεδόνων εθνικιστών βρέθηκε η Αλβανίδα ακροδεξιά βουλευτής και Γ.Γ. του κόμματος των Τσάμηδων, Μεσίλα Ντόντα.

Η Μεσίλα Ντόντα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου, δέχθηκε απειλές για τη ζωή της στη αγγλική και στη βουλγαρική γλώσσα (σκοπιανή διάλεκτο) στο Faceboook, διότι προ καιρού έκανε δηλώσεις υπέρ της «Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας», δηλαδή του δυτικού αλβανόφωνου τμήματος των Σκοπίων στο οποίο διαβιεί η αλβανική μειονότητα.

Η Μεσίλα Ντόντα ρίχνει συνεχώς λάδι στη φωτιά υποδαυλίζοντας τον απόσχιση της “Ιλλυρίδας” από το σκοπιανό πολυεθνικό κρατίδιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Νίκος Δένδιας: Είναι χαρά μας να συνεργαστούμε τώρα με τη Βουλγαρία στον τομέα της Άμυνας

Ο Νίκος Δένδιας με Patriot και F-16 προστατεύει τη Βουλγαρία – Οι Βούλγαροι το ζήτησαν

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την αντιβαλλιστική προστασία της Βουλγαρίας από το Ιράν»

Ο Νίκος Δένδιας διαβεβαίωσε τον Βούλγαρο Υπ. Άμυνας: Η Ελλάδα έτοιμη «να συντρέξει, εφόσον απαιτηθεί, στη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr