ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολάντ και Μέρκελ θα γιορτάσουν παρέα την παράδοση της Γερμανίας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ολάντ και Μέρκελ θα γιορτάσουν παρέα την παράδοση της Γερμανίας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ θα μεταβεί τη Δευτέρα στο Βερολίνο προκειμένου να συναντηθεί με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, με την ευκαιρία του εορτασμού της παράδοσης της Γερμανίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ανακοινώθηκε από το Ελιζέ.

Ο αρχηγός του γαλλικού κράτους, ο οποίος ολοκληρώνει τη θητεία του σε μερικές ημέρες, θα συναντηθεί με την κ. Μέρκελ στις 19:00, σύμφωνα με την γαλλική Προεδρία.

Στη διάρκεια του πρωινού, προτού μεταβεί στη Γερμανία, θα προεδρεύσει του εορτασμού της 8ης Μαΐου στα Ηλύσια Πεδία παρουσία της ή του διαδόχου του, της Μαρίν Λεπέν ή του Εμανουέλ Μακρόν, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ελιζέ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)

Αλλεπάλληλες απειλές για βόμβες σε αεροπλάνα – Απειλή και σε πτήση της Aegean Airlines

Γαλλία και Γερμανία δεν περιμένουν αλλαγή της αμερικανικής πολιτικής μετά τη νίκη των Δημοκρατικών

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής – Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση της άμυνας της πατρίδας μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr