ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Χρυσή Αυγή,


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Η Μέρκελ καλεί την ΕΕ να κάνει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για να μπει φρένο στον Τραμπ
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όταν παριστάνεις τον πατριώτη και τον εθνικιστή (τρομάρα τους) δεν αγοράζεις αναπτήρες made in china και ύστερα πάνω κοτσάρεις το κλεμμένο από τον Ανδρέα Παπανδρέου σύνθημα “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”.
Ο λόγος για τη Χρυσή Αυγή, φυσικά, που για μια ακόμη φορά έδειξε πόσο… προτιμά τα ελληνικά προϊόντα, αφού ακόμα και οι κομματικοί αναπτήρες της δεν είναι από κάποια ελληνική βιοτεχνία, για να στηρίξει ελληνικά χέρια, αλλά made in china, για να κερδίσουν προφανώς μερικά λεπτά του ευρώ παραπάνω από τις πωλήσεις.
Τέτοιοι πατριώτες της φακής, που ύστερα τολμάνε και μιλάνε για αυτοδύναμη ανάπτυξη… made in china, να τους βλέπουν και να τους χαίρονται όσοι τους ψηφίζουν!
























































