ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη 40χρονος με 500 γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών στο κινητό του

Συνελήφθη 40χρονος με 500 γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών στο κινητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολλά προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούσε ένας 40χρονος, προκειμένου να πείθει ανήλικα κορίτσια, με τα οποία συνομιλούσε μαζί τους, ώστε να του στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Βάρδας στο σπίτι του 40χρονου, βρήκαν το κινητό του τηλέφωνο, μέσα στο οποίο υπήρχαν περισσότερες από 500 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον 40χρονο αλλοδαπό, έπειτα από καταγγελία που έκαναν σε αστυνομικό τμήμα της Κρήτης οι γονείς μίας ανήλικης, την οποία πίεζε ο συλληφθείς για να του στέλνει φωτογραφίες.

Αμέσως μετά εντοπίστηκε ο 40χρονος σε περιοχή της Ηλείας και αστυνομικοί του τμήματος της Βάρδας ξεκίνησαν έρευνες για την υπόθεση, σε συνεργασία με την διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 40χρονος χρησιμοποιούσε τουλάχιστον 10 διαφορετικά προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είτε ως άνδρας, είτε ως γυναίκα, προκειμένου να πείθει ανήλικα κορίτσια, ώστε να του στέλνουν οπτικό υλικό με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπτικό υλικό έχει βρεθεί μέχρι τώρα μόνο στο κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, μαζί με τον 40χρονο συνελήφθη και ένας 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, γνώριζε για το πορνογραφικό υλικό και διευκόλυνε τη δράση του 40χρονου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Επιμένει για μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό – Η εκτίμηση για το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr