ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κλιματική Αλλαγή, Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία,


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να μην κρίνει την απόφαση του ομολόγου του των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για αποχώρηση από την Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα αποφάσισε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, όπως τόνισε από την Αγία Πετρούπολη, όπου διεξάγεται το διεθνές φόρουμ.
«Don’t worry, be happy», δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Ντ. Τραμπ, ενώ πρόσθεσε ότι «υπάρχει ακόμη χρόνος για την συμφωνία του Παρισιού. Αν δουλέψουμε όλοι παραγωγικά, μπορεί να συμφωνήσουμε σε κάτι».
«Δεν θα έκρινα τον Ομπάμα, εεε… εννοώ τον Τραμπ, για την απόφαση που πήρε», είπε ο κ. Πούτιν, εξηγώντας ωστόσο ότι πιστεύει ότι οι ΗΠΑ θα έπρεπε να τηρήσουν τη δέσμευσή τους. Διευκρίνισε επίσης ότι θα προτιμούσε επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνιών παρά την αποχώρηση από αυτές.
«Για οποιοδήποτε μελλοντικό φαινόμενο κακοκαιρίας στον κόσμο, τώρα μπορεί να κατηγορείται ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός», συμπλήρωσε με σκωπτικό τόνο.























































