Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο Σόιμπλε θυμήθηκε τους εφοπλιστές για να χρεωθούν στην Ελλάδα κι άλλα βάρη”

“Ο Σόιμπλε θυμήθηκε τους εφοπλιστές για να χρεωθούν στην Ελλάδα κι άλλα βάρη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο κ. Σόιμπλε βρίσκεται σε μια αμηχανία με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, η οποία εκπλήρωσε όλες της τις υποχρεώσεις.

»Τώρα ο κ. Σόιμπλε αναζητεί αιτίες για να χρεωθούν στην Ελλάδα και άλλα βάρη και τώρα θυμήθηκε την ιστορία με τη φορολογία των εφοπλιστών» δηλώνει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε συνέντευξή του στο «Ραδιόφωνο 24/7».

Ο κ. Κουρουμπλής σημειώνει ότι η συνεννόηση που είχε γίνει με τους εταίρους ήταν να εξασφαλίσει η Ελλάδα 420 εκατομμύρια ευρώ από τη φορολογία των εφοπλιστών και κατάφερε να εξασφαλίσει 550 εκατομμύρια.

Συμπληρώνει επίσης, πως «εάν ήταν έτσι (ελαφριά η φορολογία των εφοπλιστών) γιατί έχουμε μόνο 750 πλοία με ελληνική σημαία, και δεν έχουμε 4500 πλοία με σημαία ελληνική αφού τόσα είναι τα πλοία του ελληνόκτητου στόλου;»

Ο υπουργός Ναυτιλίας τάσσεται υπέρ της συνεννόησης των κομμάτων στα εθνικής σημασίας θέματα.

«Ήμουν πάντα στην άποψη ότι σε τρία-τέσσερα μεγάλα ζητήματα όπως το προσφυγικό, το ζήτημα της κρίσης κ.α. οφείλουμε να συγκροτήσουμε ένα ενιαίο μέτωπο.

»Στο θέμα των συντάξεων αν είχαμε ενιαίο μέτωπο ίσως τα πράγματα να μην ήταν τόσο βάρβαρα», λέει ο κ. Κουρουμπλής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΓΓ του GCC: Πάνω από το 85% των ιρανικών επιθέσεων είχαν στόχο τα κράτη του Κόλπου

Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα

Το τίμημα του Ορμούζ: Το Ιράν επιβάλλει «τέλη διέλευσης» στην παγκόσμια ναυτιλία

Ιράν προς ΟΗΕ: Ελεύθερη η διέλευση «μη εχθρικών» πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό επικεφαλής του «Συνασπισμού του Ορμούζ» για το άνοιγμα των Στενών, μεταδίδουν οι Times

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...