Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση Bild: Ανακάμπτει ο Μάρτιν Σουλτς

Δημοσκόπηση Bild: Ανακάμπτει ο Μάρτιν Σουλτς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανοδική είναι και πάλι η πορεία του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (SPD) του Μάρτιν Σουλτς σύμφωνα με δημοσκόπηση της κυριακάτικης Bild.

Για πρώτη φορά έπειτα από εβδομάδες -και μετά την ήττα του κόμματος του Μάρτιν Σουλτς σε τρία κατά σειρά ομοσπονδιακά κρατίδια- εμφανίζει και πάλι άνοδο της τάξεως του 2%. Έτσι το ποσοστό του ανέρχεται πλέον σε 27%, έναντι 38% της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης ( CDU-CSU), η οποία όμως παρουσιάζει στασιμότητα.

Πράσινοι (Die Gruenen) και Φιλελεύθεροι (FDP) χάνουν από μία μονάδα και βρίσκονται στο 7% αντίστοιχα σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εφημερίδας, ενώ το κόμμα της γερμανικής Αριστεράς (Die LInke) και το ακροδεξιό-λαϊκιστικό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία» (ΑfD) θα ελάμβαναν και πάλι 8%.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομοσπονδιακές εκλογές θα γίνουν στις 24 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σχεδόν σε 4 μήνες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προσομοίωση Δημοκρατίας

Μερτς: Η Γερμανία «θα είχε συμβουλεύσει» τις ΗΠΑ να μην κάνουν πόλεμο κατά του Ιράν – Δεν θα λάβουμε μέρος

Φρίντριχ Μερτς: «Ο πόλεμος (κατά του Ιράν) δεν αποτελεί ζήτημα του ΝΑΤΟ» – Δεν συμμετέχουμε

15 Μαρτίου 1943: Θεσσαλονίκη Άουσβιτς, «Ποτέ ξανά»

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 25,5% η ΝΔ – Στο 22%+10% ο Τσίπρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr