ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο λιμάνι της Λεμεσού, στην Κύπρο έριξε άγκυρα η περίφημη τορπιλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού του Βόρειου Στόλου της Ρωσίας «Αντιναύαρχος Κουλάκοφ», σε μια επίσκεψη ρουτίνας, στα πλαίσια μεγάλης ναυτικής άσκησης στη Μεσόγειο.
Είναι το δεύτερο διεθνές λιμάνι που επισκέπτεται το ρωσικό πολεμικό πλοίο, καθώς η πρώτη «στάση» ήταν στο λιμάνι της Θέουτα, στην Ισπανία.
Οπως δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Itar Tass ο εκπρόσωπος του Βόρειου Στόλου της Ρωσίας, Βαντίμ Σέργκα, οι ρώσοι ναύτες θα μπορέσουν να αποβιβαστούν από το πλοίο και να απολαύσουν μια βόλτα στην πόλη καθώς και τα τουριστικά αξιοθέατα.
Το πλοίο «Αντιναύαρχος Κουλάκοφ», το οποίο ειδικεύεται στον εντοπισμό και την καταστροφή υποβρυχίων, θα παραμείνει στη Λεμεσό έως τις 30 Μαρτίου.























































